tillverkarmärkning

Från och med iår så får tillverkarmärkningen finnas på ett begränsat område på tävlingskläderna. På kavajerna får märket/loggan endast vara på knappar och på ficklock (på annat ställe får den vara max 3 cm2. På ridskjortor får vara 3 cm2, märke på ridbyxor får vara synlig på linningen eller fickkant (dock i hoppning får märket vara 80 cmpå vänstra benet också) och på schabrak får märket vara synligt på en yta av 200 cm2. Vad är det här för skit? Det är egentligen ingen som frågar oss ryttare om vi vill ha reglerna eller inte. Tänk de ryttare som har massa sponsorer som inte göra reklam för dem alls och de som precis köpt t.ex. en ny kavaj för 4000kr som sedan inte kan använda den pga av att det har nått märke på fel plats eller för stort. Vet dock ej om dessa regeler inte gäller för sponsor loggor.
 
Nu måste jag kanske köpa nya grejer för att märket är för stort? Fotbollsspelare springer runt med stora märken överallt på kläderna och vi får gå runt med några få centimer stort märke (där det inte syns speciellt mycket). Ska vi inte få välja detta själva?
 
Skriv på DENNA namnlista som är emot reglerna för tillverkningsloggor!
 
l
 

Kommentarer
Postat av: Ina Ögren

Alltså, jag kan ju förstå syftet. Det är ju bra att man vill dra ner på märkeshysterin. Men jag menar, det finns ju många MÅNGA märken som följer reglerna. Typ Pikeur har ju små loggor och man ser tydligt när någon har en pikeurkavaj ändå? Alltså jag fattar inte vad detta ska göra för nytta... :S

2014-02-05 @ 21:40:17
URL: http://inaogren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0