So my STILE

Nelly.com

Snart blir det nytt rum

Nu har pappa lovat mig att vi ska bygga ett rum till mig i garaget! Har för tillfället det minsta rummet i huset och behöver nått nytt med mer utrymme. Den stora utmaningen är att vi måste rensa garaget.. och det är proppat med grejer. Men så fort som möjligt kommer vi bygga ett rum till mig som är typ dubbelt så stort som mitt nuvarande! Kommer ju ha egen igång, dubbelsäng o grejer! Längtar! :D
 
FJELL Sängstomme med förvaring IKEA 4 stora förvaringslådor under sängen. Justerbara sängsidor; olika tjocka madrasser kan användas.

thatonerule

 

dålig dag

Dagen har gått riktigt segt, var inte riktigt mig själv idag.. var trött, skratta inte lika mkt och hade ont i hela kroppen (efter igår). Det är inte jag. Tur att kompisarna finns där och muntrar upp en. Tränade med Braven nu ikväll och det gick bra med tanke på att han vilade igår.
 

<3

Jag tar för lite tid till att uppskatta alla mina fina vänner, de som alltid står upp för mig och stöttar mig i vått och torrt. Så det här inlägget är till för att jag ska berätta för er hur underbara dessa personer är. Alla mina vänner är sjukt bra personer och jag älskar verkligen varenda en av dem. Många av mina närmsta vänner har jag känt i över 10år och några har jag nyligen lärt känna. Det finns fan inga ord för hur fina dem är, de står ut med mina humörsvängningar, skrattatacker, my weridness, min irriterande sida, min galenhet och tröghet. Jag kan verkligen vara mig själv med dem och de accepterar mig för den jag är. Jag är bortskämd att ha så otroliga kompisar som de faktiskt är och ord kan inte beskriva hur mycket de betyder för mig. De lyser upp min dag och får mig alltid på gott humör, det är tack vare dem som jag skrattar så mycket och alltid är glad. Jag är lyckligt lottad som har dem och jag hoppas de alltid är en del av mitt liv, för vad skulle jag göra utan dem?
 
Det här är för er - Anna H, Linnea, Mira, Joanna, Amanda BR, Yulieth, Kline, Ossian, Shami, Leila, Julia LD, Sofia, Rebecka H, Hanna, Therese, Jessica, Josefine, Anna S, Amanda K, Julia L, Rebecca AR, Isabelle.
 

Massage

Ni vet ju alla vid det här laget att jag har en del problem med min rygg, så idag fick jag massage. Nu tänker ni säkert "Vilken jäkla lyx" men nää.. asså den var ju inte skön direkt. Grät nästan och bet mig i handen för att jag inte skulle skrika av smärta. Jag tror en stor del av smärtan kom ifrån att hon tryckte på de rätta ställena, för hon masserade inte så hårt. Smärtan började avta med tiden, så då var det lite skönt iaf. När det var klart var jag så yr att jag knappt kunde stå upp och var allmänt död. Så jag hoppade över stallet idag, pappa var snäll och fixade allt. Har även sjukt ont i huvudet nu också..
 
Ska få massage igen nästa torsdag, jag kommer antagligen känna likadant då.
Lite mindre charmig bild på mig - men bjuder på den för den här gången.

Hahah döööör!


If you like her, just fucking tell her. ✋


Young, wild and free

Shit tiden rusar bara iväg! Känns som det var nyss jag börja i högstadiet. Börjar få lite panik hur jag ska hinna med allt jag vill göra som ung innan jag blir "vuxen", det finns så sjukt mycket jag vill uppleva men har så lite tid, jag fyller ju 17år iår. Tiden rinner iväg.. Jag har bara 2år kvar av ponnytiden också, vilket är fruktansvärt deprimerande. 
 
Så nu har jag bestämt mig för att jag ska göra en "to do list" innan jag blir 18år (Den kommer komma ut på bloggen!). Så när jag är 60år och någon frågar mig vad jag skulle ha gjort mer som barn, så ska jag svara: "Min barndom var Amazing och jag upplevde allt jag kunde drömt om."  
 

Stallet 28/1-13

Min storasyster Becka följde med mig till stallet idag, hon har inte följt med dit på över ett år så det var super roligt! Jag började med att rida Braven på ängen, han var pigg och lite spänd men han blev mkt bättre i slutet. Becka fick skritta honom vägen hem från sommarhagen, hon tyckte det var lite läskigt när han blev rädd för nått men annars väldigt roligt. Så nu ska jag övertala henne att börja rida lite på Roxan, hon är ju lite lugnare/säkrare. 
 
Tycker ni att vi är lika? ;) 
 

Studiedag!

Idag har jag studiedag, sjukt skönt! Dock har jag utvecklingssamtal kl 14 så måste åka till skolan ändå.. Ska nog dra till stan en snabbis efteråt och köpa en tröja på Topshop. Är man shopoholic så är man haha. När jag kommer hem ska jag till stallet och rida Braven (Becka rider Roxan idag) och sen ska jag förhoppningsvis till gymmet. 
 
Så ser min dag ut ungefär, måste nog plugga matte ikväll också. Men jag bloggar mer senare när jag får tid. Kram!
 

Justgirlythings

 

Dalton & Fermi

Dalton
När jag kom dit fick jag, Amanda, Ebba och Viktoria rida några av Pytt´s hästar. Jag fick rida Dalton, han är en valack, ett fux med bläs och 8år gammal. 
Jag började med att jobba i skritt ställa igenom, göra lite öppnor m.m. Sedan började jag trava honom lång och rund på trekvartlinjerna, ställde utåt och inåt, tänkte öppna hela tiden. Sen galopperade jag fram i ett lagom tempo. Därefter kortade jag upp tyglarna och började samla honom, Pytt hjälpte mig att få under bakbenen ordentligt genom att tänka lite piaff (alltså typ övergångar från skritt - trav, men väldigt samlat). Fick göra öppnor längst långsidorna och två ökningar på två diagonalerna, jäklar vilken fin häst. I galoppen gjorde vi en volt på kortsidorna och på långsidorna gjorde vi en båge. Jag tror att jag blev lite förälskad i den här hästen.. Så mjuk och följsam, välriden, hade mycket power och skritten var bara "Wow!". 
 
 
Fermi
När alla andra var på Ryttaryoga så red jag, Viktoria och Ebba några hästar istället. Jag fick då rida Fermi, han är en valack, fux och 8år gammal. Han var inte lika välriden som Dalton men han var sjukt söt o gosig. Iaf jag började med att skritta honom och ställa åt båda håll, han var lite osammarbetsvillig och sökte inte neråt ibörjan men det blev bättre med tiden. Red fram honom i trav och galopp, men hans galopp var lite hackig så efter det travade jag mest. I slutet släppte han faktiskt och blev mjuk. 

Rånäs

Idag var jag som sagt på Rånäs. Jag fick rida två ponnys där som jag kommer utvärdera ridpassen på senare. Det är klart nu att jag ska rida Elit allsvenskan på Braven i höst och att jag är en del av "ungponny teamet", som jag kommer berätta mer om så småningom! :D


OMFG! Once in a lifetime! Är så sjukt lycklig just nu! :')


On my way!

Nu är jag och pappa på väg till Rånäs, vi ska vara där kvart i 10. Det tar över en timma dit +att det är kö från Ekerö så vi kommer nog bli lite sena..

Bloggar mer senare! :*


Fredag!

Fan vad skönt att det äntligen är fredag! Den här veckan har gått så sjukt segt. I helgen väntar mycket roliga saker, bland annat ska jag till min klubb på möte och lite annat, ska sova hos en kompis på lördag,". Har studiedag på måndag också och rätt många lektioner är inställda nästa vecka! Har knappt något att plugga till heller så jag har tid att blogga en massa! :D


"Be STRONG when you are weak, BRAVE when you are scared, and HUMBLE when you are VICTORIOUS."

 

Lol


roliga nyheter

Gick i skolan tills 16.10 idag.. eller fick typ sluta 30min tidigare pga att jag var klar med ett skolarbete. Åkte direkt hem och shilla lite och därefter direkt till stallet. Red Roxi lite i sommarhagen och skrittade ut på Braven. Nu sitter jag här framför datorn när jag egentligen borde plugga...
 
Det hände en VÄLDIGT roligt grej idag, kan dock inte berätta vad det är fören det är helt klart. Men det är iaf något med hästar att göra! Ni kommer troligtvis få reda på det inom en vecka. Så håll utkik! ;)
 

I felt so special until I saw you talk to everyone like that.


yeah

Tumblr_lyzjfhm0te1qg9kfqo1_500_large
 
 

Onsdag 23/1

Nu är jag på väg hem från skolan, fick sluta en halvtimma tidigare än vanligt, lyx! Ska nog plugga en hel del ikväll, Daniel kommer även och hjälper mig med matten. Måste rida Braven också eftersom han vilade igår, Becka rider Roxan idag.

Skriver mer ikväll om jag får tid! Puss


PT

Hade en privatträning idag, eller hon visade mig hur jag ska träna upp mina muskler i ryggen, axlarna och magen. Emma visade även hur jag skulle ställa in olika maskiner och hur jag skulle strecha musklerna där jag var spänd (rygg o axlar). Det var en väldigt nyttig genomgång och nu vet jag exakt hur jag ska träna! Kommer även få massage nästa tisdag för att få bort lite av min spändhet, sjukt skönt. 
 
Som de flesta kanske vet har jag haft en del problem med min rygg.. har ständigt ont i ryggen, skulderbladen och axlarna. Har varit helt sne i bäckenet och har lite spänningar överallt bland annat vid axlarna. Detta gör att jag kan bli väldigt framåtlutad när jag rider, får en dålig hållning och har nästan alltid huvudvärk. Så jag MÅSTE träna upp mina muskler i ryggen, magen och axlarna för att detta ska bli bättre. 
 

Jacksgap

Gud vad jag älskar de här killarna! Kan sitta och garva hur länge som helst, så min humor. Det är Jacks Youtube kanal, där han lägger ut massa liknande videos. Sök på Jacksgap på youtube och checka in hans videos! Jack och hans tvilling Finn är så sjukt underbara! :)
 
 
 

Utmaningar!

Glöm inte att skriva galna utmaningar jag ska göra! Allt kommer filmas och läggas ut på bloggen, herregud vad jag kommer skämmas haha! Men va f** YOLO! KLICKA HÄÄÄÄÄÄR
 
Dagen då jag och min kompis Anna spenderade eftermiddagen bredvid min transport, i tävlingskläder, i solstolar och med datorn i knät mitt i Strängnäs. Ni kan inte förstå hur mycket folk stirrade!

8 tips att blogga om!

Vad ska jag blogga om? Hur får jag inspiration till att blogga? Dessa två frågor är nog två av de vanligaste frågorna bloggare ställer sig själva. Jag samlat ihop några bra tips som jag tänkte dela med mig av!
 
Skriv en guide
Har du några specialkunskaper som inte alla andra kan? t.ex. du är en jäkel på att sy eller att du kommit på hemligheten med trolla. Skriv en guide och visa dina läsare hur man gör! 
 
Dina favorit bloggare
Skriv ett inlägg som hyllar dina favorit bloggare som ligger dig varmt om hjärtat. Du får inte bara något att skriva om utan du skapar också en god relation till bloggaren. Vem blir inte glad om att någon tipsar om ens blogg? Den bloggaren kanske sedan tipsar om din blogg och du får nya läsare. 
 
Gör en intervju
Det är alltid roligt att läsa intervjuer eller This or That med bloggare, kändisar eller bara en interessant person. Fundera vad du vill ha reda på och vad som skulle vara interessant att läsa om. Varför inte låta dina läsare bestämma frågorna? 
 
Kolla igenom dina fotoalbum
Ett grymt sätt att få idéer på! Titta på gamla bilder som framkallar minnen. Du kan berätta vad som hände just där och då. Publicera även lite fina bilder.
 
Youtube-videos
Leta upp dina favorit video klipp på Youtube. Lägg inte bara upp videon utan förmedla tankar om vad du tycker om den. 
 
Skriv om något du tycker om
Vad lyser upp din vardag? Var på jorden är din favoritplats? Skriv ett inlägg om det och ta bilder!
 
Frågestund
Låt dina läsare ställa frågor till dig och du svarar så ärligt som möjligt. Du får något att skriva om och läsarna lär känna dig bättre.
 
Lyft fram gamla inlägg
Har du några gamla och bra inlägg som du skrivit för länge sedan? Skriv om dem och upplys dina läsare om att de finns. 
 

Hur min dag kommer se ut

Nu är jag på väg till skolan. Ska bara ha franska, svenska och engelska idag och slutar typ vid 14. Efter skolan kommer syrrans pojkvän och hjälper mig med matten. Sen drar jag direkt hem och pluggar och senare ikväll ska jag rida ut på Bravis i mörkret. Becka rider Roxan idag. :)


Beach 2013

Om en liten stund ska jag och pappa till gymmet! Ska bli så skönt att köra ett rejält pass för det känns så sjukt bra efteråt. På tisdag ska jag också lägga upp ett tränings schema med en privattränare. Så när sommaren 2013 kommer.. ska ska jag vara vältränad! 
 

Winterland

 

My style - Nastygal.com

Lulu Dress - Ivory Lace
Lacie Tank Dress
Layla Lace Dress - White
Earth Angel Lace Dress
Innocence Lost Top
Cutout Lace Blouse - Ivory
Juliet Lace Romper
 

Vinterbilder - Roxelina

 

Smakprov

Här är ett smakprov från idag! Mer bilder kommer ikväll! :D

min lördag

Ska till stallet nu och rida båda hästarna i sommarhagen. Pappa insiterade att han skulle ta bilder trots att det är svinkallt! Men det är sol så det lär ju bli fina foton. Dock har jag lite ont om tid så hinner inte riktigt matcha båda med fina outfits.. men kanske någon av dem. :)
 
Kl 4 i eftermiddag ska jag träffa Taffsnäs tjejerna i stan! Herregud det var typ 1år sedan jag såg några av dem. Har saknat dem så otroligt mycket! 
 
 
 

Märkeshysterin

Både "modevärlden" och "hästvärlden" har blivit så fixerade vid märkesprylar. Som hästmänniska har jag köpt mycket märkesgrejer från Eskadron, Pikeur, Kingsland, Schockemöhle, Equiline och HV Polo. Men kläder som jag bär i skolan, i vardagen, så har jag ALDRIG köpt en enda märkespryl. Bloggvärlden är nog en stor orsak till varför allt fler köper märkesprylar, stora bloggar hissar och dissar, berättar vad som är snyggt och vad som räknas som skräp i princip. 
 
Kan orsaken till att jag inte köper märkeskläder till mig själv vara för att jag inte läser några modebloggar? Och att jag bara köper rid- hästmärkesprylar för att jag endast läser hästbloggar?
 
 
Jag köper alltid kläder som är i min smak, det är genom sin stil man kan uttrycka sig. I det läget spelar det ingen roll var klädesplaget kommer ifrån. Dock när det gäller ridkläder så kollar jag alltid efter märken, det är som mitt undermedvetna tycker att de är bättre kvalitét och snyggare. Desamma gäller prylar som jag köper till min häst! Innan jag började läsa bloggar hade jag noll koll på märken och köpte allt jag tyckte var snyggt men den här "Bloggvärlden" har gjort mig så fixerad vid märkesprylar. Hela bloggvärlden har blivit det!
 
När jag är på tävlingar så har ju de flesta märkesgrejer, och då får man en känsla av att man inte heller kan komma till tävlingar utan att ha några. Har inte ni också känt den känslan? Själv tror jag att det kan vara en till anledning varför jag började ha märkesprylar. Eller är det bara så att alla märkessaker är snyggare?
 
Om ett klädesplagg/hästgrej inte är märkes betyder det inte att det är dålig kvalité eller att det inte är snyggt. Alla har olika smak och har rätt att få bära något utan att bli dömd att det man bär är skit fult. Jag kommer iaf skärpa till mig inom det här området! Jag ska köpa hästgrejer/ridkläder som när jag köper vanliga kläder, gå efter min egna stil oberoende på märket.
 
Hästen bryr sig inte om vad den har på sig, det borde inte ryttaren heller. På tävling är det harmonin och samarbetet mellan häst och ryttare som ska visas upp och inte alla dessa prylar vi har. Men det är klart man vill ha en stilren outfit på tävling ändå.. men låt inte självförtroendet sitta i det du har på dig.
 

Victoria´s STYLE

 
Allt är från Nelly.com

underbart

Träningen med Braven gick sjukt bra! Började med att rida fram som vanligt, travade längst kvartlinjerna och ställde ut och in i rund o låg form, gjorde serpentiner, galopperade i rätt bra tempo på en stor volt, gjorde massa övergångar och enkla byten.
Därefter började vi göra svaga öppnor i galopp medans jag öka och minska tempot. Ibörjan var det lite svårt eftersom han blev så taggad men efter tag lugnade han ner sig och gjorde övningen extremt bra. Sedan gjorde vi travöknigar i båda varven längst långsidorna, jäklar vilka ökningar vi fick till! Efter det la jag ner honom och avslutade ridpasset. Kände verkligen att jag fått igenom honom i båda sidorna, ryggen var uppe och att manken var högsta punkt. Hans gångater blev otroliga!
 
Den här känslan kommer jag leva på länge!
 

18 januari

Slutade vid 13.15 idag så jag har hunnit vara hemma i några timmar nu. Ska strax åka till stallet för jag ska åka till  ridhuset och träna med Braven. Kan säga att jag är måttligt taggad... det är typ -15 ute. Fast det är inget som hindrar en hästmänniska, right?
 
Var inne på Dressyrmupparna imorse och såg det här UNDERBARA pannbandet från http://www.paardenbijoux.com/ det är seriöst det finaste pannbandet jag sett. 

justgirlythings

Tumblr_lvjml9c0yz1r7769mo1_500_large
Tumblr_m0mwc88jzv1r7769mo1_500_large
 
 

Utmaningar!

För att det ska hända lite nytt här på bloggen så ska ni få skriva massa utmaningar jag ska göra! Det kan vara allt möjligt som att äta en sked kanel eller kasta vattenballonger på random personer. Alla utmaningar kommer på video!

KOM IGEN NU! KOMMENTERA!


svar på två frågor

 
Hej! 
Tack så mycket! Betyder otroligt mycket att du säger det! :*
 
Jag nämner min pappa (Mikael) mer än min mamma (Lena) för att han är alltid är med mig i princip, istallet, på tävlingar, träningar m.m. Min mamma är med på tävlingar och i stallet ibland men hon har inte riktigt det intresset som jag o pappa har +att hon inte kör bil. Så mamma och jag spenderar inte lika mycket tid tillsammans som jag och pappa och har inte samma intressen. Pappa är verkligen intresserad av hästar och han tycker att allt är roligt! 
 
Det jag gör med mitt hår är följande:
* Tvättar håret (använder sjukt mkt balsam eller hårinpackning) och borstar sedan ut det.
* Har i "Curl Booster" från Apoliva.
* Låter håret handukstorka i typ 5min.
* Har i "Moroccan oil" i hela håret men mest i topparna.
* Låter håret självtorka och har eventuellt mer M-olja där håret ser torrt ut.
 
Mitt hår är nog det jag spenderar mest tid på.. förr var mitt hår så torrt och frissigt men nu har jag lyckats hitta en metod som fungerar super för mig! :)
 
 

Ja men det här gillar vi! Besöksrekord!


HAHAHAHA så sant!

 

blandade bilder från SM 2012


 
Foto: Linnea Schalander - http://www.catchthemoment.n.nu/

Otur

Den här dagen har verkligen inte gått min väg... Biologiprovet gick dålig, franska läxförhör gick sjukt dåligt, jag ligger efter i matten väldigt mkt och nyss tappade jag bort mitt busskort så jag kan inte ta mig till stallet eller hem därifrån. Pappa jobbar sent idag så jag får antagligen gå dit och sedan få snålskjuts/gå hem. USCH jag orkar inte! 

Uppdate min pappa kommer hem och räddar mig, vad skulle jag göra utan honom :)


Biologi prov strax

Har biologi prov snart så sitter och pluggar nu i sista sekund, typiskt mig.. Slutar kl 16.15 idag så åker nog direkt till stallet efteråt och rider Braven.

Har ni några önskeinlägg som jag ska skriva idag? Har hela kvällen ledig i princip så har tid att skriva mkt. :)


Besöksrekord igår!

Märke nyss att jag hade besöksrekord igår! hoppas statistiken bara ökar för då ökar min motivation att blogga också! :D


Kommande tävlingar/träningar

Här kommer lite planerade träningar och tävlingar under våren/sommaren 2013. Dock kommer det nog bli en del ändringar skulle jag tro. 

 

9-10/2 Birgitta träning

17/2 Regional Täby

9-10/3 Birgitta träning

6-7/4 Nationell Högbo

13-14/4 Birgitta träning

20-21/4 Regional Gripens

10-11/5 Nationell Mantorp

18-19/5 Birgitta träning

25-26/5 Nationell Årekärrs

28-30/6 Nationell Karlstad

11-14/7 Fjord-SM

25-29/7 Nationell Jönköping

8-11/8 Svenska Mästerskapen

27-29/9 Nationell Eskilstuna

12-13/10 Nationell Högbo

 

Byebye ponilovers

Som ni antagligen vet nu är Ponilovers nerlagt nu. Vi hade båda två växt ifrån den och ville ha vårat eget där vi kan skriva allt mellan himmel o jord. På ett sätt känns det skönt att inte känna pressen på att man måste uppdatera där och göra er besvikna men ändå så känns det riktigt sorgligt eftersom jag och Elina har skrivit om våra liv där under 2års tid och man har skrivit om så många otroliga upplevelser och framgångar/motgångar. Många av de minnena kommer jag inte uppleva igen..

Men jag har funderat på det beslutet länge nu och jag tror det är rätt val att gå min egna väg. På den här bloggen är allt mitt, jag kan bestämma hur den ska se ut och vad jag ska skriva för inlägg, det ger en helt annan frihet.

Så från och med idag kommer jag bara blogga här på victorias.blogg.se och jag hoppas att bloggen kommer göra lika stor succé som ponilovers en gång i tiden gjorde.


Måste bara älska mitt schema


Tisdag 15/1-13

Nu är jag på väg till skolan, börjar kl 11.15 idag. Kommer bara ha biologi och engelska sen slutar jag, så den här dagen är sjukt najz! När jag kommer hem är jag illa nog tvungen att plugga till biologi provet och franska läxan.. Ska försöka hinna till stallet idag men får se hur det blir med det.

Har ni några önskeinlägg som ni vill att jag ska skiva när jag får tid? Skriv då en kommentar! :)


fina killen


bildbomb ikväll

Ska precis dra till stallet! Det är sjukt fint väder ute så pappa ska fota när jag rider Braven i sommarhagen. Roxi vaccinerades i fredags så kan inte rida henne ordentligt så hon ska bara skrittas. Så ikväll får ni ni lite hästbilder och sedan tänkte jag ta foto på de två klänningarna jag köpte igår. Måste plugga lite innan ni får se bilderna också så ni får stå ut! :)
 

10saker ni kanske inte visste om mig

  • Jag är otroligt klumpig och gör därför alltid bort mig inför folk. Men va fan jag bjuder alla på ett gott skratt så YOLO.
  • Jag är en "före detta" norrlänning.
  • Jag tycker killar som inte är helsvenska är snyggare än svenska.
  • Jag föddes med blont hår och gröna ögon.
  • Mitt hår är det enda som jag älskar på mig själv.
  • Jag har aldrig haft en talang i någon sport, men har tränat mig till att bli bra i ridning, bågskytte och skidor.
  • Jag är SJUKT seg på att svara när nån ringer, sms, kik osv. Det kan ta flera dagar innan jag svarar ibland, men det är sån jag är och det hör till min charm.
  • Jag har en crush på en av mina bästa killkompisar. Inte bra, inte bra.
  • Jag lider av tvångstankar emellanåt.
  • Jag har väldigt torr humor och garvar åt allt seriöst.
Fanns det något som ni inte redan visste om mig?

Känslor

 


måste skärpa mig.. seriöst

Jag märker verkligen hur statisktiken sjunker direkt när jag inte bloggar något, liksom 100 mindre läsare på en dag.. det är inte okej haha. Så jag måste skärpa mig! 
 
Imorse var jag i stallet och red Braven, fick så jäkla ont i huvudet sedan så kunde inte rida Roxan. Nu har jag tagit massa alvedon så nu ska jag åka till stan för att shoppa med Julia och senare ska vi gå på bio och se "berättelsen om pi". 
 
Bloggar mer när jag kommer hem. :)
 

Följ mig via bloglovin

Klicka på bilden ovanför eller ikonen åt vänster <------

andra ställen ni kan följa mig på

Facebook - Victoria Avellan Ryd
Instagram - Victoriaavellanryd
Bilddagboken - Vicky96
Kik - Victoriaavellanryd
 

boxgardin!

Åhh nu har jag äntligen beställt min boxgardin! Den var egentligen min födelsedagspresent men den blev lite försenad. Den kommer vara vinröd med svart kantband, guldig passpoal och brodyr med mitt namn i guldig färg. :D Älskar dem, den är lite annourlunda från vad andra brukar ha men det är i min favoritfärg! :D
 
Såhär kommer den på ett ungefär se ut, bild tagen från hemsidan.

<3


På väg hem

Nu är jag och familjen på väg hem igen efter ett par härliga dagar i fjällen. Saknar hästarna otroligt mkt så det ska bli skönt att komma hem!

Igår var vi och åt våfflor på Hanriis café, så sjukt gott! Pappa köpte även ett jätte fint halsband till mig i bergs kristall, älskar det!


Holiday Club

Idag har jag och familjen varit på Holiday Club i Åre, för er som inte vet det är det ett bad/spa ställe. När vi kom dit gick jag direkt till gymmet och körde ett pass, har nog aldrig tränat så mycket i mitt liv seriöst.. Efter det badade jag lite och gick in i olika bastur. Låg även i solariumet en stund, men det syns ingen skillnad haha, epic fail.
 

Årets första tävling

Årets första tävling blir på Täby Ryttarsällskap 17 Februari. Då kommer jag tävla LA:1 och LA:P1 på både Roxi och Braven. Är sjukt taggad inför tävlings säsongen nu, känns som det bara har gått framåt under den senaste tiden och dör av längtan att få visa upp mina fina hästar!
 

Besöksrekord!!!


tjejen som aldrig slutar förvåna

Roxelina, min underbara fjording som aldrig slutar förvåna. När jag köpte henne för över 5år sedan hade jag aldrig trott att vi skulle komma så långt som vi har gjort idag. Det är helt otroligt, trots alla fördomar och kommentarer om att vi aldrig skulle komma någon vart, så har vi lyckats kvala till Nationellt i dressyr. År 2013 kommer jag och Roxi tävla bland Eliten i ponnydressyr, kan knappt tro det själv.. All hård träning och tid jag lagt ner har verkligen lönat sig och det har varit värt varenda sekund. Kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar den där hästen och bara för att jag aldrig har slutat tro på att vi kan lyckas, så har vi äntligen gjort det.
 

inspiration

Tumblr_lqlmu0reoc1r1u0gno1_500_large

Jag rider Elinas Solero

 
 

1januari 2013

Idag var första dagen 2013 och den kunde inte ha varit bättre! Jag, pappa, Daniel och Becca åkte till skidbacken vid 1 och var där i några timmar, lyckades besegra min skid-rädsla för tillfället men den lär väll komma tillbaka nästa gång.. (skadade mig rejält för ett par år sedan och rädslan för att göra illa mig igen finns alltid kvar).
 
När vi kom hem tog jag, pappa och Dani en skotertur i mörkret, sjukt kul var det! Sedan tränade jag på träningscykeln i en halvtimma och gjorde lite styrketräning. 
 
Har tränat mkt idag och ätit nyttigt, två av mina nyårslöften var att motionera mera och äta hälsosammare! Vi får se hur länge jag kan hålla dem.. haha ;)
 

Gott nytt år!!!


2013

Nu har jag lagt 2012 bakom mig, det har varit det bästa året i mitt liv hittils! Ett sjukt bra år med massa nya erfarenheter och kompisar. År 2012 har jag tagit mig från Regional till Elit nivå i dressyr, gått ut 9:an med bra betyg och börjat naturlinjen med bästa klassen, fått nya vänner för livet, börjat träna bågskytte, gjort något jag trott var omöjligt - kvalat Roxi till Nationellt i dressyr och uppfyllt en dröm - SM.
 
2012 kommer vara slårt att slå men jag har en känsla av att 2013 kommer bli ännu bättre. Det kommer bli MITT år. Jag har bestämt mig för att jag ska bli en bättre människa och uppskatta allt jag har. Jag kan erkänna att jag varit dålig på att verkligen ta tid och uppskatta allt jag har i mitt liv, min familj som alltid stöttar mig, mina fina vänner och mina älskade hästar.
 
 
* Jag ska höja mina betyg och bli en pluggis som jag var förr, lägga ner ännu mera tid på hästarna, planera min lilla fritid väl så jag hinner spendera tid med mina kompisar och sluta vara tonårstrotsig mot min familj.
* Jag ska leva ett hälsosammare liv, motionera mer och ta hand om mig själv.
* Jag ska vara glad, glad och glad. Ta vara på dagarna och leva livet. 
* Jag ska uppfylla en dröm, göra något oväntat och överträffa mig själv.
 
2013 hoppas jag att jag får uppleva mer framgångar, nya erfarenheter och kärlek. 
 

RSS 2.0