Eric Lette träning

Imorse var det ju träning med Braven för Eric Lette! Kom till tuna gård vid kl 08.25 och då lastade vi ut och sadlade Braven. Skritta i 10-13min och sen började jag den vanliga uppvärmningen, låg och rund i formen och massa övergångar. 
 
Själva träningen började så sa han att vi skulle träna på två saker, formen och att han inte skulle "springa iväg" från arbetet. Han skulle verkligen gå gick i en hög form (som jag inte riktigt är van vid), vilket han tyckte var jobbigt. Genom det arbetet så kom han verkligen in med bakbenen under sig och samlade sig väldigt väldigt bra! Vi fick massa beröm av Eric för det. Braven började lyssna jätte bra och takten/tempot blev mycket bättre. I slutet skulle vi göra ökningar samtidigt som han skulle hålla takten och formen. Det gick lite si sådär, han blev springig men det kändes som jag hade kontroll.
 
Det här är en helt ny ridning som jag och Braven måste göra för att komma till en ny nivå. All teknik sitter och min starka sida är att rida program (jag vet hur jag ska rida vägarna och rörelserna). Men det är de sista detaljerna som fattas, och jag tror att detta kan hjälpa oss framåt.
 
Blev så glad när Eric sa att jag var duktig och min ponny var väldigt fin! Kommer helt klart fortsätta träna för honom om jag får plats. Den här gången var det någon som inte kunde så jag fick hoppa in. Jag har ju fast plats på Brigitta Kjellin träningarna men vi vet inte om hon kommer komma till Ekerö lika ofta längre.
 
 (ursäkta dåliga bildkvalitén)

Kommentarer
Postat av: essy

så fina!!

2014-02-12 @ 21:41:08
URL: http://eannie.se/
Postat av: Liz Lennemyr (F.d. Haglund)

Gillar din header, riktigt snygg.
Och kul att träningen gick bra :)

2014-02-12 @ 21:46:25
URL: http://lizlennemyr.blogg.se/
Postat av: linnea zakrisson

Vilken cool färg hästen hade!

2014-02-12 @ 21:52:58
URL: http://linneazakrisson.blogg.se/
Postat av: johanna

Riktigt snygg ponny!

2014-02-12 @ 21:53:15
URL: http://tigermysig.blogg.se
Postat av: leavanny.blogg.se

Så snygg häst :D

2014-02-12 @ 21:59:10
URL: http://leavanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0