Utvärdering meeting i Dagstorps

Tävlingsplats - Dagstorps ryttarförening, nere i Skåne. Det tog oss 9timmar att åka ner dit (med raster) från Stockholm.
 
Parkering - Parkeringen var precis mitt i hela tävlingsområdet, det var otroligt trångt där då massa som stod där under meetinget bodde på parkeringen och sen fanns det en mindre parkering precis bredvid för de som var där under dagen. Personbilar och transporter fick parkera en bit bort. 
 
Uppstallningen - Det fanns 3st provisoriska stall uppsatta. De var mysiga och så, men på dagen blev det upp mot 32grader inne i tälten och man kunde vara där inne en längre tid. Det var nog jäkligt varmt för hästarna.
 
Framridningen - Eftersom det var hopptävlingar samtidigt hade de delat en utebana så att ena halvan var till hoppning och den andra till dressyr. Det gick väl helt ok att rida där men jag skulle helst vilja ha staket runt om när rider istället för hinder med bommar som avskiljer framridningarna åt. Underlaget var också helt ok. Det fanns en till framridning i ett ridhus men där red jag aldrig.
 
Tävlingsbanan - Tävlingbanorna var nog de bästa banorna, bra underlag. 
 
Cafeteria/Mat - Runt om på hela området fanns det mat, så det fanns mkt att välja mellan! Riktig mat, och inte bara snabbmat som hamburgare och korv. ;)
 
Övrigt - På tävlingsområdet fanns det små butiker som sålde grejer. Vattnet vid uppstallningarna hade riktigt dåligt tryck och därför blev det långa köer till vattnet. Tävlingen var annars bra arrangerad och funktionärerna var trevliga.
 
Betyg - 3,5 av 5poäng. Tävlingen hade några bistande punkter annars skulle det ha varit 5 av 5poäng. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0